Ciocanele la cuptor
Ingrediente:
4 ciocanele de pui ulei de masline 3 catei de usturoi busuioc sare piper
Mod de preparare:
Dupa ce se spala bine ciocanelele se presara sare, piper si busuioc. Se pun intr-o tava sau un vas termorezistent, se adauga usturoiul pisat impreuna cu 5 linguri de ulei de masline. Se introduce tava la cuptor pentru 60 de minute, la o temperatura de 200 de grade, pana cand se rumenesc ciocanelele.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cartofi la cuptor cu pui
Cepele se taie marunt si se caleste in uleiul incins. Carotifii se curata si se taie cubulete. Carnea de pui se curata ... (mai mult)
Citeste -
Pui cu sos de mustar
Se incinge mai intai cuptorul. Carnea se spala si se curata, apoi se aseaza intr-o tava. Cartofii in curatam si in taiem... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi cu branza la cuptor
Taiem cartofii in cubulete, la fel si branza. Folosim o cratita pe care o tapetam ca margarina sau unt, in care vom pune... (mai mult)
Citeste -
File de pangasius la cuptor
Fileurile de peste se spala, se scurg de apa si se aseza in tava. Peste ele presaram condimentele, turnam o jumatate de ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi copti la cuptor
Cartofii spalati si curatati de coaja, se taie in jumatati si se aseaza pe o tava. Peste fiecare jumatate de cartof, se ... (mai mult)
Citeste