Piure de cartofi
Ingrediente:
1.5kg cartofi 200ml lapte 30g unt sare
Mod de preparare:
Cartofii se taie sferturi. Laptele se fierbe. Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierbinte, se scurg de apa si se paseaza. Se adauga lapte si unt si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se serveste cald, cu garnitura la diferite mancaruri.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Galuste cu prune
Se curata cartofii si se pun la fiert in apa sarata timp de 20 de minute. Se scurg bine de apa si se fac piure de ... (mai mult)
Citeste -
Caracatita cu piure de cartofi
Caracatita se pune la dezghetat cu 24 de ore inainte, in frigider! Se lasa sub un jet de apa si apoi, se pune intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Piure de cartofi dulci
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand au fiert, se scot din apa, si se paseaza intr-un bol. ... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu carne
Se pun la fiert cartofii. Cand sunt gata, se amesteca cu lapte si se fac piure. Se adauga parmezan, unt si un varf de ... (mai mult)
Citeste -
Piure de conopida
Se spala si se fierbe conopida in apa sarata impreuna cu cartofii curatati si taiati sferturi. Se strecoara si se trec ... (mai mult)
Citeste -
Musaca cu piure
Pregatim piureul, punand cartofii ce tocmai au fost curatati si spalati bine, la fiert, in apa cu putina sare. Cand au ... (mai mult)
Citeste







