Raci fierti
Ingrediente:
10 raci usturoi 1 frunza de dafin 1 ceapa sare piper
Mod de preparare:
Mai intai curatam bine racii, tinandu-i in apa rece. Punem la fiert apa, in care adaugam ceapa, 2 catei de usturoi, dafinul si sare. In acest amestec punem racii, cateva boabe de piper si fierbem in jur de 10 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de somon afumat
Cartofii se curata si se taie in cuburi, apoi se pun la fiert. Cand sunt gata, se scot din apa fiarta, se scurg bine si ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cartofi
Intr-un castron se adauga ouale si amestecati-le. Cele 5 oua se bat bine intr-un bol, apoi se adauga mazarea si boabele ... (mai mult)
Citeste -
Crema de vanilie
Se freaca galbenusurile cu zaharul si sare cat sa se ia cu doua degete. Se adauga laptele fierbinte, si se fierbe ... (mai mult)
Citeste -
Crema de cacao
Se bat ouale intregi, impreuna cu zaharul amestecat in prealabil cu cacaua si faina. Se adauga laptele si se fierbe ... (mai mult)
Citeste -
Sorbet de lamaie
Intr-un bol, punem sucul de lamaie, zaharul, coaja de lamaie si apa. Amestecam bine, pana cand zaharul incepe sa se ... (mai mult)
Citeste -
Oua umplute cu branza
Se pun ouale la fiert timp de 10 minute, la foc mediu. Apoi, se lasa sa curga apa rece peste ele pentru a se raci. Se ... (mai mult)
Citeste







