Calamar pane
Ingrediente:
150 g calamar 1/2 l lapte ulei de masline 2 oua 1/2 ceasca de bere 3 linguri faina o lamaie sare
Mod de preparare:
Se dezgheata inelele de calamar si se pun la inmuiat intr-un castron cu lapte. Se amesteca bine faina cu berea pentru a nu forma cocoloase. Apoi, se bat ouale si se toarna peste faina cu bere. Se lasa sa stea putin. Se dau inelele de calamar prin compozitia obtinuta si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei fierbite. Se intorc pe ambele parti si, cand sunt gata, se scurg bine si se pun pe o farfurie cu servetel pentru a absorbi grasimea. Se servesc cu lamaie.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de fructe de mare
Intr-un bol punem maslinele, castravetii taiati fasii, maioneaza, crevetii si inelele de calamar. Se condimenteaza cu ... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu sos
Curatati si spalati calamarul. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se prajeste usturoiul cu ceapa, tocate ... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu legume
Se spala si se curata calamarul. Apoi, se taie fiecare in 3-4 bucati. Se spala legumele, se curata si se taie. Morcovul ... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu orez
Intr-o tigaie se pune un pic de ulei de masline, usturoiul tocat si ceapa tocata, la foc mediu. Cand ceapa se inmoaie, ... (mai mult)
Citeste -
Varza pane
Varza se curata de foile de deasupra, apoi se taie in felii si se pune la fiert, in apa cu putina sare, dar se va lasa ... (mai mult)
Citeste -
Conopida pane
Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se scurg. Se inmoaie fiecare buchetel in faina, apoi in oul batut,... (mai mult)
Citeste







