Calamar cu sos
Ingrediente:
1 kg calamar 1 catel de usturoi patrunjel tocat 1 ceapa 3 rosii 1 pahar de vin alb sare piper ulei de masline
Mod de preparare:
Curatati si spalati calamarul. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se prajeste usturoiul cu ceapa, tocate foarte bine! Cand ceapa devine transparenta, se adauga patrunelul, calamarul si rosiile. Se gatesc timp de 5 minute! Apoi, se toarna si paharul de vin alb si se lasa la fiert pana cand calamarul devine fraged, aproximativ 20-30 de minute. Se serveste cald!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Calamar pane
Se dezgheata inelele de calamar si se pun la inmuiat intr-un castron cu lapte. Se amesteca bine faina cu berea pentru a ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fructe de mare
Intr-un bol punem maslinele, castravetii taiati fasii, maioneaza, crevetii si inelele de calamar. Se condimenteaza cu ... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu legume
Se spala si se curata calamarul. Apoi, se taie fiecare in 3-4 bucati. Se spala legumele, se curata si se taie. Morcovul ... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu orez
Intr-o tigaie se pune un pic de ulei de masline, usturoiul tocat si ceapa tocata, la foc mediu. Cand ceapa se inmoaie, ... (mai mult)
Citeste -
Calamar la gratar
Se spala calamarul si se curata (in caz ca nu este curatat deja). Se pregateste o tigaie in care se presara putina sare.... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu fructe de mare
Se spala si se curata crevetii, iar calamarul se se curata si se taie. Intr-o tigaie mare, puneti 3 linguri de ulei de ... (mai mult)
Citeste







