Calamar la gratar
Ingrediente:
2 calamari patrunjel 2 catei de usturoi ulei 1 lamaie sare
Mod de preparare:
Se spala calamarul si se curata (in caz ca nu este curatat deja). Se pregateste o tigaie in care se presara putina sare. Cand se incalzeste, se pune calamarul. Cand este facut pe o parte, se intoarce si pe cealalta. In timp ce se pregateste calamarul, intr-un bol se pune ulei, usturoi tocat, patrunjel tocat si sucul de la o lamaie. Cand este gata, calamarul se pune in bol peste sosul preparat!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Calamar cu legume
Se spala si se curata calamarul. Apoi, se taie fiecare in 3-4 bucati. Se spala legumele, se curata si se taie. Morcovul ... (mai mult)
Citeste -
Calamar pane
Se dezgheata inelele de calamar si se pun la inmuiat intr-un castron cu lapte. Se amesteca bine faina cu berea pentru a ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fructe de mare
Intr-un bol punem maslinele, castravetii taiati fasii, maioneaza, crevetii si inelele de calamar. Se condimenteaza cu ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu sos
Curatati si spalati calamarul. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se prajeste usturoiul cu ceapa, tocate ... (mai mult)
Citeste -
Calamar cu orez
Intr-o tigaie se pune un pic de ulei de masline, usturoiul tocat si ceapa tocata, la foc mediu. Cand ceapa se inmoaie, ... (mai mult)
Citeste







