Biscuiti cu fulgi de ciocolata
Ingrediente:
400 g faina 100 g unt 2 oua 20 g cacao 100 g ciocolata amaruie 150 g zahar 50 g fulgi de ovaz 1 praf de copt
Mod de preparare:
Se mixeaza zaharul impreuna cu untul pana ce capat aspectul unei creme. Faina se amesteca impreuna cu ouale, ciocolata, fulgii de ovaz si praful de copt, iar deasupra se toarna crema de unt. Omogenizam usor, apoi dam compozitia la frigider pentru a se raci. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, vom pune din compozite, formand biscuitii cu ajutorul unei linguri. Biscuitii vor sta la cuptor cam 20 de minute, pana cand devin crocanti. Se servesc langa un pahar cu lapte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tort de biscuiti
Intr-un bol, faramam biscuitii in bucati mai mici, adaugam si miezul de nuca, cacao si ciocolata topita. Separat, untul ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu ciocolata
Intr-un castron se amesteca untul cu cacao si biscuitii sfaramati. Se adauga praful de copt si se toarna in tava. Se ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu biscuiti si budinca
Preparam crema pentru care mixam cele 3 galbenusuri, impreuna cu zaharul, amidonul si laptele. Turnam amestecul intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu biscuiti
Intr-un ibric, se pun 100 g ciocolata impreuna cu 200 ml frisca, la foc mic, amestecand bine. Apoi, se pune intr-un loc ... (mai mult)
Citeste -
Salam de biscuiti cu ciocolata
Biscuitii se rup in bucati mici si se pun intr-un bol. Intr-o cratita se rupe ciocolata in bucati, peste ea se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Tort de portocale
Faramam biscuitii si ii amestecam cu untul ce a fost topit, adaugam si zaharul si turnam lapte, cat cuprinde, rezultand ... (mai mult)
Citeste







