Hrean in otet

Foto - Hrean in otet
Complexitate: usor Timp de preparare: 35 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

5 radacini de hrean 250 ml otet 150 ml apa 30 g zahar 30 g sare

Mod de preparare:

Hreanul se curata si se da pe razatoare. Se adauga peste el sarea si zaharul, se amesteca bine, apoi se aseaza intr-un borcan. Separat fierbem otetul si apa pana dau in clocot. Amestecul lichid, se toarna peste hrean, apoi se acopera borcanul. Constituie o garnitura delicioasa pentru fripturi sau salate.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Hrean la borcan

    Hrean la borcan

    Hreanul se curata de coaja, se spala bine si se rade pe razatoarea mare. Peste hreanul ras, se adauga sarea si zaharul,... (mai mult)

    Citeste
  • Salata din sfecla rosie

    Salata din sfecla rosie

    Sfecla rosie se fierbe in apa cu sare, se curata si se taie in felii subtiri cu un cutit. Sfecla se poate coace la ... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari in otet

    Gogosari in otet

    Gogosarii se taie in patru, se spala si se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul si uleiul, adaugam apoi boabele ... (mai mult)

    Citeste
  • Crap umplut cu orez

    Crap umplut cu orez

    Crapul se sareaza. Ceapa si patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala bine. Hreanul se rade. Ceapa se inabusa ... (mai mult)

    Citeste
  • Sos de hrean

    Sos de hrean

    Hreanul se da pe razatoare si se pune intr-un bol. Peste el, se presara sarea si zaharul, apoi punem iautrul si smantana... (mai mult)

    Citeste
  • Rosii murate

    Rosii murate

    Se spala rosiile bine, dar si patrunjelul. Apoi se pragatesc borcanele in care vor fi puse rosiile, se spala bine si se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))