Colarezi cu lapte
Ingrediente:
1 l lapte 100 g faina 70 g zahar 50 g zahar vanilat sare
Mod de preparare:
Pregatim un amestec din apa, faina si sare si formam colarezii. Intr-o cratita mai mare, punem laptele la fiert, adaugam zaharul vanilat si lasam sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba laptele, adaugam si colarezii si amestecam mereu, pentru a nu se lipi. Ii vom fierbe in jur de 20 de minute, presaram zaharul si oprim focul. Se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Spanac cu lapte
Usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se pune in tigaia cu ulei incins. Peste el se adauga spanacul tocat si 200 ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paine
Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)
Citeste -
Melcisori cu lapte
Laptele se pune la fiert intr-o oala mai inalta. Cand a inceput sa fiarba, se adauga zaharul si coaja de lamaie, se ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Piure de cartofi
Cartofii se taie sferturi. Laptele se fierbe. Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierbinte, se scurg de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Lapte de pasare
Mai intai se separa albusurile celor 4 oua, de galbenusuri si se pun in boluri separate. Galbenusurile se mixeaza cu ... (mai mult)
Citeste







