Suc de sfecla rosie
Ingrediente:
o sfecla rosie
Mod de preparare:
De obicei, numai interiorul sfeclei se foloseste pentru a face suc. Partile verzi sunt amare, dar pot fi utilizate. Evitati sfecla moale! Se curata coaja sfeclei cu un cutit, se taie si se baga in blender. Se mixeaza pana cand devine spuma. Se pot adauga si alte legume sau fructe precum morcov, rosii, telina sau mere.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata din sfecla rosie
Sfecla rosie se fierbe in apa cu sare, se curata si se taie in felii subtiri cu un cutit. Sfecla se poate coace la ... (mai mult)
Citeste -
Bors de sfecla rosie
Sfecla rosie o vom curata si spala bine, apoi se va da pe razatoare. Intr-o oala turnam borsul, punem si sfecla sa ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de sfecla rosie
Morcovii, ceapa, radacina de patrunjel si sfecla rosie se trec prin razatoare. Cartofii se curata si se taie cubulete. ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de sfecla rosie cu bors
Morcovul, sfecla si crtofii se curata si se taie in cubulete mici. Ardeiul si ceapa se toaca fin si se calesc impreuna ... (mai mult)
Citeste -
Salata de sfecla rosie
Se aleg cateva sfecle de marime mijlocie, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa, cat sa fie acoperite. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu cartofi si sfecla rosie
Legumele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in cubulete marunte. Intr-o oala incapatoare se toarna cam 3 litri... (mai mult)
Citeste







