Articole

Dieta cu lamaie

Foto - Dieta cu lamaie
Publicat miercuri, 18 decembrie 2013, 12:48
Dieta cu lamaie 5.00 5 1 vot / pareri

Dieta cu lamaie este o dieta recomandata pentru cei isi doresc sa slabeasca, sau sa isi mentina silueta. Elementul de baza al diatei il reprezinta consumul de lamaie, in toate formele sale, fie ca atare, suc de lamaie ori ceai. Puteti consuma lamaie pulpa dar si coaja, in cantitati cat mai mari, dieta reprezentand si o cale de a elimina toxinele si de a revigora sistemul digestiv. Astfel, dieta incepe cu o zi de detoxifiere, constand in faptul ca timp de 24 de ore trebuie sa consumati doar alimente precum legume sau cereale. De asemenea trebuie sa beti cel putin 2 litri de apa, pentru a curata organismul. In fiecare zi a dietei se va bea un pahar de limonada realizata din apa fierbinte si lamaie. In restul zilei trebuie sa puneti accent pe consumul de lamaie, de exemplu salata pe care doriti sa o serviti la masa, neaparat trebuie acrita cu zeama de lamaie.

Trebuie spus faptul ca, desi poate nu reprezinta o dieta minune, se poate sublinia virtutile lamaii in materie de dezintoxifiere. Consumul de lamaie stimuleaza functiile digestive ale organismului. Buna functionare a sistemului digestiv este cruciala, atat pentru sanatate cat si pentru silueta.

Iata si un exemplu de dieta cu lamaie ale carei rezultate sunt evidente:

Se incepe dieta prin a bea suc de lamaie, in fiecare zi, intr-o cantitate mai mare. Astfel, se bea in prima zi sucul de la o lamaie, apoi in a doua zi sucul de la doua lamai, terminand in a saptea zi, cu sucul a sapte lamai. Puteti dilua sucul cu apa, pentru a fi mai usor de consumat, iar din a saptea zi se va consuma descrescator, sucul a sase lamai si tot asa, pana in ultima zi cand veti consuma din nou sucul unei lamai.

De asemenea, pe parcursul dietei, se consuma legume si fructe, legumele cel mai indicat este a fi servite sub forma de salate sau la gratar.

Eliminati dulciurile definitiv pe parcursul dietei, si mai ales evitati fainoasele de orice tip. Aceasta dieta este practic un model de regim alimentar sanatos, in care rolul principal il reprezinta fructele, in special lamai si citrice, dar si legumele, gatite sanatos, pe gratar sau la cuptor, fara grasimi.

Stabiliti-va un orar al meselor, mancati incet, mestecati mult si in felul acesta veti avea si o digestie optima. Toate acestea vor constitui un ajutor in pierderea kilogramelor in plus si in a obtine rezultatele dorite.

Parerile utilizatorilor

Articole asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))