Sos picant din rosii
Ingrediente:
4 kg rosii 200 g zahar 20 g mustar 500 ml otet 1 lingura boia dulce sare piper
Mod de preparare:
Pregatim rosiile, pe care le spalam si le taiem in jumatati. Le oparim, iar cand sunt gata, se trec prin strecuratoare. Rosiile strecurate se pun din nou intr-o oala cu apa si se lasa din nou sa fiarba. Cand incep sa scada rosiile, se vor pune zaharul si condimentele, mustatul si otetul. Se amesteca si se lasa pana cand totul se transforma intr-un sos consistent. Cand s-a facut, il lasam sa se raceasca si il punem la pastrare, in borcane pe care le vom sigila bine.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Noodles cu pui
Intr-un vas cu apa clocotita, se pun taiteii si se tin in jur de 4 minute, apoi se scot si se scurg bine de apa. ... (mai mult)
Citeste -
Pizza capriciosa
Se pregateste blatul amestecand faina cu drojdia, uleiul, sarea si cei 150 ml de apa incalzita, se framanta pana se ... (mai mult)
Citeste -
Ketchup de casa
Rosiile vor fi spalate si curatate de piele. Intr-o oala se va pune apa la fiert, iar cand apa da in clocote, se vor ... (mai mult)
Citeste -
Paste picante
Intr-o oala, punem apa si o lingurita de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele la fiert, timp de 10 minute. ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de peste
Ceapa si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare sau se taie marunt. Intr-o tigaie de teflon se pune o ... (mai mult)
Citeste -
Supa de fazan
Se curata fazanul, se spala, se taie bucati si se pune la fiert cu sarea, boabele de piper, zarzavatul netaiat si coaja ... (mai mult)
Citeste







