Sos pentru tortellini
Ingrediente:
400 g ciuperci 200 ml smantana 100 ml lapte ulei de masline 20 g unt 200 g de sunca presata faina patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Se vor cali ciupercile taiate felii, in untul topit, iar cand sunt gata, le asezam pe o farfurie. In untul in care am calit ciupercile, punem sunca feliata subtire si rumenim, pana cand devine crocanta. Adaugam si lingura de faina si amestecam bine, apoi dam de pe foc, turnam laptele si smantana si incorporam pana ce amestecul devine omogen. Punem tigaia pe foc, din nou si lasam sa fiarba, pana da in clocot, apoi adaugam si ciupercile, condimentam si oprim focul.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tortellini
Intr-o cratita, se pune apa la fiert cu sare. Apoi, cand incepe apa sa fiarba, se pun tortellini, timp de 20 de minute. ... (mai mult)
Citeste -
Tortellini cu branza
Mai intai se umple o oala cu apa si se pune la fiert, cu un praf de sare. Cand apa ajunge sa fiarba, se pun tortellini ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu smochine
Intr-un castron, se amesteca faina, zaharul, coaja de lamaie, zaharul vanilat, untul si galbenusurile. Dupa ce s-au ... (mai mult)
Citeste -
Sos caramel
Intr-o cratita punem zaharul si il caramelizam pe foc mic, amestecand continuu pentru a nu se lipi. Cand s-a dizolvat ... (mai mult)
Citeste -
Clatite la cuptor
Pentru prepararea aluatului, se sparg intr-un bol cele 2 oau, peste care se pun faina si laptele, amestecand mereu, ... (mai mult)
Citeste







