Sos de rosii pentru paste
Ingrediente:
1 kg rosii busuioc oregano sare piper
Mod de preparare:
Rosiile se spala, se decojesc si se dau prin masina de tocat. Peste rosiile tocate, adaugam busuiocul si oregano, sare si piperul si punem pe foc pana cand scade. Cand a capatat consistenta dorita, se opreste focul si se foloseste sosul pentru pastele preferate.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Paste picante
Intr-o oala, punem apa si o lingurita de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele la fiert, timp de 10 minute. ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu ton
Se pune apa cu sare la fiert. Cand clocoteste, se adauga pastele si se lasa 12-15 minute. Intre timp, se taie ceapa si ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu branza la cuptor
Pastele se fierb in apa clocotita, cu sare si o lingura de ulei, se clatesc cu apa rece si se lasa deoparte. Rosiile se ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu rosii cherry
Se pun la fiert pastele. Intr-o tigaie, se pune la rumenit ceapa taiata marunt cu putin ulei de masline, timp de 3 ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu parmezan
Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Dupa 8 minute, se scurg din apa fierbinte, se dau sub jet de apa rece si... (mai mult)
Citeste -
Paste cu fasole
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intr-un alt vas. Ceapa se toaca marunt si se calesc in ... (mai mult)
Citeste







