Gogosi cu iaurt
Ingrediente:
500 g faina 900 g iaurt 3 oua 100 g zahar o lingura ulei un praf de copt zahar vanilat
Mod de preparare:
Faina, se pune intr-un vas mai mare, peste ea se adauga zaharul, iaurtul, cele 3 oua, o lingurita de ulei si praful de copt. Toate ingredientele se amesteca bine, pana cand se incorporeaza totul intr-un aluat mai moale. Se pune pe foc o tigaie, in care incingem ulei, iar cu o lingura, luam din compozitie si punem la prajit, pana cand gogosile se rumenesc. Gogosile se scot pe rand din ulei, pe un platou acoperit cu un servetel de hartie, pentru a absorbi uleiul in surplus. Se aseaza, apoi pe o farfurie, se pudreaza cu zahar si pot fi servite.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Gogosi berlineze
Pentru aluatul de gogosi vom amesteca toate ingredientele, iar la final adaugam laptele caldut si ouale ce au fost ... (mai mult)
Citeste -
Sos de iaurt
Peste crema de iaurt se adauga cateva linguri de suc de lamaie, o lingura de ulei de masline, un pic de sare, piper si ... (mai mult)
Citeste -
Gogosi cu ciocolata
Pentru gogosi, incalzim mai intai laptele cu zahar si zaharul vanilat. Intr-un bol amestecam faina impreuna cu drojdia, ... (mai mult)
Citeste -
Piure de dovlecei
Se spala si se curata dovleceii. Se taie cubulete si se pun la fiert pentru 15 minute. Dupa ce s-au inmuiat, se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Tort cu iaurt
Realizam crema in care amestecam zaharul cu iaurtul, apoi adaugam si gelatina ce a fost dizolvata in prealabil si ... (mai mult)
Citeste -
Sos de ciocolata
Se amesteca toate ingredientele. Ciocolata se adauga dupa ce a fost inmuiata in prealabil pe aburi. Compozitia se fierbe... (mai mult)
Citeste







