Ciulama de pui
Ingrediente:
1 kg carne de pui 2 cepe 2 morcovi 4 linguri smantana 4 linguri faina 300 ml lapte 100 ml ulei patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui si se pune la fiert, impreuna cu morcovii si o ceapa, in apa cu sare. Se indeparteaza spuma formata deasupra cratitei. Cand este aproape gata carnea, se muta intr-o tigaie cu putin ulei incins si se lasa putin la rumenit, 5 minute. Se toaca marunt ceapa, se amesteca cu o lingura de ulei si o ceasca de supa strecurata in care a fiert carnea cu legumele. Apoi, se adauga smantana amestecata cu laptele. Se pune la fiert sosul 5-10 minute, apoi se toarna peste carnea de pui, se mai fierb impreuna 2-3 minute, se presara patrunjel si se poate servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciulama de ciuperci
Ciupercile se taie in bucatele si se pun la fiert intr-o cratita acoperindu-se cu apa. Se adauga si sare. Separat se ... (mai mult)
Citeste -
Ciulama de pipote
Intr-o oala, se pun pipotele impreuna cu apa la fiert. Intre timp, se spala si se curata legumele. Acestea se adauga in ... (mai mult)
Citeste -
Ciulama de iepure
Carnea de iepure se curata s se spala bine, se portioneaza si se pune la rumenit intr-o cratita cu ulei incins. Cand ... (mai mult)
Citeste







