Panna cotta

Foto - Panna cotta
Complexitate: usor Timp de preparare: 20 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 litru frisca lichida 100 g de zahar 100 g de lapte integral esenta de vanilie 2 plicuri de gelatina

Mod de preparare:

Se dizolva gelatina lasand-o timp de 10 minute intr-un bol cu apa. Frisca se pune intr-o cratita impreuna cu laptele, esenta de vanilie si zaharul, apoi se fierbe la foc mic. Cand fluidul este aproape de fierbere, se adauga si gelatina dizolvata si se amesteca mereu pentru a evita formarea cocoloaselor. Dupa inca 5 minute, panna cotta este gata de a fi turnata in cupe si se lasa la frigider cam 2 ore, cat sa se mai intareasca. Se serveste cu crema de ciocolata deasupra.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))