Dulceata de mure
Ingrediente:
1 kg mure 400 g zahar 1 lamaie
Mod de preparare:
Se spala bine murele si se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul si zeama de la o lamaie. Se lasa sa stea cateva ore deoparte. Apoi, se pun la fiert timp de 60 de minute, la foc mediu. Se amesteca din cand in cand. In cazul in care doriti o textura mai fina, se pot zdrobi cu blenderul. Se depoziteaza dulceata obtinuta in borcane sterilizate si se aseaza borcanele cu capacul infiletat in jos timp de 24 de ore.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cheesecake cu mure
Blatul se realizeaza punand intr-un blender biscuitii si maruntindu-i bine, peste ei se adauga untul topit la bain ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu mure
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge o tava cu putin unt. Se bat cele 2 oua cu mixerul si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Inghetata de mure
Murele se spala in apa rece, apoi se scurg bine si se pun intr-un bol. Cu ajutorul unui blender, se paseaza fructele, ... (mai mult)
Citeste -
Sirop de mure
Murele spalate se pun intr-o cratita, acoperite cu zahar si se lasa la macerat, pana cand isi vor lasa tot sucul ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu cacao
se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se unge tava cu putin unt. Apoi, se bat ouale si se amesteca cu zaharul si ... (mai mult)
Citeste -
Dulceata de pepene galben
Se taie pepeni pe jumatate si se scot semintele. Apoi se curata de coaja si se taie cubulete. Intr-o cratita, se pune ... (mai mult)
Citeste







