Dulceata de capsuni
Ingrediente:
1 kg capsuni 600 g zahar zeama de la 2 lamai
Mod de preparare:
Se spala bine capsunile si se taie tulpina! Apoi, intr-o cratita, se pun capsunile impreuna cu zahar si sucul de la lamai. Se lasa timp de 2 ore la macerat, amestecand ocazional! Apoi, se pun la fiert si se lasa timp de 25 de minute, la foc mic. Din cand in cand se mai ia din spuma care se formeaza deasupra. Apoi, se stinge focul si se lasa la racit! Se pun in borcane.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Mousse de capsuni
Intr-o cratita se pune un pahar cu apa, iar cand incepe sa fiarba, se adauga praful de gelatina. Se amesteca si se ... (mai mult)
Citeste -
Sirop de capsuni
Se fierbe apa cu zaharul 10 minute. Dupa ce siropul s-a racit, se amesteca cu zeama de capsuni, obtinuta astfel. Se ... (mai mult)
Citeste -
Milkshake capsuni
Se spala capsunile si se indeparteaza coada verde. Se pun in blender impreuna cu laptele, gheata si cele 2 lingurite de ... (mai mult)
Citeste -
Gem de capsuni
Capsunile se spala si se taie in jumatati, apoi se pun intr-o cratita mai mare. Peste ele se adauga zaharul si vanilia. ... (mai mult)
Citeste -
Banana split
Intr-o cupa de sticla ovala se aseaza o cupa de inghetata de vanilie si una de capsuni, iar peste acestea se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Capsuni glazurate cu ciocolata
Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain marie pentru a se topi usor. Peste ciocolata adaugam untul si amestecam ... (mai mult)
Citeste







