Budinca cu spanac si branza
Ingrediente:
1 kg spanac 300 g branza 8 oua 8 linguri de faina 1 praf de copt 4 linguri smantana 3 legaturi ceapa verde 2 legaturi marar verde usturoi sare piper
Mod de preparare:
Spanacul se spala si se opareste in apa fiarta. Cand a fiert, se scurge de apa, se toaca marunt si se lasa intr-un vas. Ceapa verde si mararul se toaca marunt, iar ouale se bat bine. Folosim un bol mai mare in care amestecam toate ingredientele, iar cand am incorporat totul, punem compozitia intr-o tava. Vom lasa tava la cuptor cam 40 de minute, pana cand se rumeneste deasupra, apoi putem servi budinca fierbinte, ca atare sau ca si garnitura.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Spanac cu maioneza
Frunzele de spanac se aleg, se rup coditele si apoi se spala in mai multe apa. Branza telemea se rade. Spanacul curatat ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu spanac
Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paste
Pastele se pun la fiert in apa cu o lingurita de sare. Intre timp branza se paseaza cu o furculita si se amesteca ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu budinca
Piscoturile se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu rom dizolvat in 100 ml de apa. Peste ele se intinde jumatate din... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paine
Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)
Citeste







