Articole

Bucatara thailandeza

Bucatara thailandeza

Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013, 19:39

Bucataria thailandeza este una dintre cele mai sanatoase mancaruri pe care le putem servi. De fapt, mai multe feluri de mancare thailandeza, cum ar fi Tom Yum Soup, sunt in prezent in curs de studiu stiintific, pentru beneficiile lor de sanatate incredibile. Desigur, este deja cunoscut faptul ca multe dintre ierburile proaspete si condimentele ... (mai mult)

Citeste
Cele mai bune vinuri pentru gatit

Cele mai bune vinuri pentru gatit

Publicat luni, 5 noiembrie 2012, 14:18

Vinul Rosu In timpul fermentatiei, coaja strugurilor negrii dau culoare vinului. Preparatele din carne de vita, miel, sau de vitel, impun adesea folosirea vinului rosu. De exemplu, Cabernet Sauvignon este un vin foarte potrivit pentru a da o aroma bogata carnii si de a face preparatul culinar mult mai savuros. Un vin rosu ca Chianti, este folosit ... (mai mult)

Citeste
Filme culinare recomandate

Filme culinare recomandate

Publicat luni, 5 noiembrie 2012, 13:57

Ei bine, dupa cum stiti, atunci cand urmarim un film bun, nu ezitam sa nu rontaim ceva care sa mearga impreuna cu filmul. Exemplu: floricele de porumb si filme. Deoarece produsele alimentare sunt una din temele centrale ale vietii, este evident motivul pentru care acesta ar face o tema buna pentru un film, si au existat si unele filme de mare ... (mai mult)

Citeste
Top 10 bucatari ai lumii

Top 10 bucatari ai lumii

Publicat luni, 5 noiembrie 2012, 13:37

Cei mai buni bucatari ai lumii In zilele noastre, bucatarii au devenit foarte populari si faimosi, datorita talentului acestora cat si a emisiunilor Tv. Ei au ocazia si prilejul de a prezenta diferite retete iar fanii contribuie si ei la asta. Bucatarii au castigat aplauze la nivel mondial din pasiunea lor pentru alimente si daruire, pentru ... (mai mult)

Citeste
Cea mai buna inghetata din lume

Cea mai buna inghetata din lume

Publicat luni, 5 noiembrie 2012, 13:34

Cele mai bune magazine de inghetata “Gelaterii“ din lume Giuseppe Ricci, Madrid, Spania Dragoste la prima degustare? Locanicii se lauda ca Giuseppe Ricci serveste cele mai bune inghetate din Madrid, precum si liniile de crestere in vanzari sunt o marturie a acestei convingeri. Veti experimenta, fara indoiala, gustul instantaneu odata ce ati ... (mai mult)

Citeste
Cel mai scump meniu din lume

Cel mai scump meniu din lume

Publicat luni, 5 noiembrie 2012, 13:22

Cati dintre voi nu v-ati intrebat cat ar costa o masa romantica, o cina in doi de Valentine’s Day. Nu, nu este devreme sa vorbim despre aceasta zi importanta pentru majoritatea indragostitilor de pe tot mapamondul. Pentru a face impresie, trebuie sa avem grija ca orice detaliu sa fie bine pus la punct. Intradevar, o masa “gourmet“ servita de ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))