Covrigei cu branza

Foto - Covrigei cu branza
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

150 g telemea 200 ml lapte 250 g margarina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 ou 2 lingurite chimen

Mod de preparare:

Intr-un bol, se pune faina impreuna cu praful de copt, 1 lingurita de zahar si una de sare. Apoi, se taie margarina cubulete si se pun in bol impreuna cu laptele. Dupa ce se amesteca bine, se adauga si branza taiata cubulete si se mai amesteca putin. La final, se mai adauga un ou, se amesteca, iar aluatul obtinut se lasa la rece pana a doua zi. Apoi, se intinde aluatul si se formeaza covrigei. Acestia se aseaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, si se ung cu un ou batut si se presara chimen, dupa gust. Se baga tava la cuptorul incins pentru 20-30 de minute pana se rumenesc covrigeii.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Covrigei cu cascaval

    Covrigei cu cascaval

    Intr-un castron, se pune smantana impreuna cu galbenusurile, 150 grame cascaval ras, margarina, putina sare, bicarbonat ... (mai mult)

    Citeste
  • Covrigei cu chimen

    Covrigei cu chimen

    Faina se cerne si se pune intr-un vas mai mare. Peste ea punem sarea, laptele cald, cele doua oua batute, dojdia ... (mai mult)

    Citeste
  • Spaghete cu branza

    Spaghete cu branza

    Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg ... (mai mult)

    Citeste
  • Crema de branza

    Crema de branza

    Se toaca ceapa marunt, apoi branza se pune intr-un bol peste care punem un praf de sare si mixam. Peste branza crema, ... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete umplute cu branza

    Vinete umplute cu branza

    Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Rosii umplute cu branza

    Rosii umplute cu branza

    Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Branza se da prin razatoare dupa ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))