Covrigei cu branza
Ingrediente:
150 g telemea 200 ml lapte 250 g margarina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 ou 2 lingurite chimen
Mod de preparare:
Intr-un bol, se pune faina impreuna cu praful de copt, 1 lingurita de zahar si una de sare. Apoi, se taie margarina cubulete si se pun in bol impreuna cu laptele. Dupa ce se amesteca bine, se adauga si branza taiata cubulete si se mai amesteca putin. La final, se mai adauga un ou, se amesteca, iar aluatul obtinut se lasa la rece pana a doua zi. Apoi, se intinde aluatul si se formeaza covrigei. Acestia se aseaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, si se ung cu un ou batut si se presara chimen, dupa gust. Se baga tava la cuptorul incins pentru 20-30 de minute pana se rumenesc covrigeii.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Covrigei cu cascaval
Intr-un castron, se pune smantana impreuna cu galbenusurile, 150 grame cascaval ras, margarina, putina sare, bicarbonat ... (mai mult)
Citeste -
Covrigei cu chimen
Faina se cerne si se pune intr-un vas mai mare. Peste ea punem sarea, laptele cald, cele doua oua batute, dojdia ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu branza
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg ... (mai mult)
Citeste -
Crema de branza
Se toaca ceapa marunt, apoi branza se pune intr-un bol peste care punem un praf de sare si mixam. Peste branza crema, ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu branza
Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Branza se da prin razatoare dupa ... (mai mult)
Citeste







