Sos de marar
Ingrediente:
1 legatura marar 250 ml lapte 1 lingura ulei 1 lingura faina sare
Mod de preparare:
Se toaca mararul marunt, apoi se pune ulei intr-o tigaie si se lasa putin sa se incalzeasca. Se adauga o lingura de faina si se amesteca. Apoi, se pune laptele, amestecand pentru a nu se forma cocoloase. La final, se adauga si mararul. Se mai lasa pe foc timp de 5 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Fasole verde sote
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste -
Scrumbie la cuptor
Scrumbia se unge cu putin unt si se ruleaza usor. Se aseaza intr-o tava tapatata cu unt si se acopera cu sosul obtinut ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi copti la cuptor
Cartofii spalati si curatati de coaja, se taie in jumatati si se aseaza pe o tava. Peste fiecare jumatate de cartof, se ... (mai mult)
Citeste -
Salata de rosii
Rosiile se taie felii, mararul verde se toaca marunt. Feliile de rosii se aseaza in salatiera. La servire se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Aperitive cu somon
Se taie somonul in bucati mici si se pun intr-un castron. Apoi, se taie branza de capra, se pune peste somon impreuna cu... (mai mult)
Citeste







