Spaghete bolognese cu carnat
Ingrediente:
250 g spaghete 1 carnat 1 ceapa 300 ml suc de rosii/bulion 3 catei de usturoi 3 linguri ulei sare
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se pune apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga o lingurita de sare si se pun spaghetele la fiert. Intre timp, se toaca ceapa si se pune intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se adauga usturoiul pisat, iar dupa ce s-a rumenit, se pune si carnatul taiat felii. Se amesteca bine. Dupa 3-5 minute, se adauga bulionul si se lasa pe foc pana se rumeneste carnea. La final, se adauga si spaghetele, scurse de apa, si se amesteca bine. Se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Spaghete bolognese
Se curata ceapa si se pune in tigaie cu putin ulei de masline. Cand este rumenita putin, se adauga carnea tocata si ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu dovleac
Spaghetele se pun la fiert, in apa cu putina sare, apoi se scurg si se dau la apa rece. Miezul de dovleac se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu branza
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu bacon
Mai intai punem spaghetele la fiert, in apa cu sare si le gatim timp de 10 minute. Separat, incingem ulei intr-o tigaie,... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu usturoi
Usturoiul se caleste putin, pana cand se inmoaie. Apoi se paseaza bine, se pune zeama de lamaie, mustarul si piper, se ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu creveti
Fierbem spaghetele in apa cu sare timp de 8 minute. Cand sunt gata, se scurg din apa si se dau prin jet de apa rece. ... (mai mult)
Citeste







