Cartofi taranesti
Ingrediente:
1 kg cartofi 3 cepe 350 g sunca afumata cascaval ras patrunjel boia dulce sare piper
Mod de preparare:
Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare, fara a le curata coaja. In timp ce cartofii stau la fiert, se caleste ceapa tocata subtire, impreuna cu sunca afumata taiata cubulete. Se condimenteaza si se lasa pana ce se rumeneste ceapa. Cand au fiert, cartofii se curata de coaja, se lasa putin sa se mai raceasca si se taie in felii mari. Apoi, cartofii taiati se vor adauga in tigaia cu sunca si ceapa calite, presaram verdeata tocata marunt si amestecam totul. Lasam la foc mic inca 10 minute, presaram cascavalul ras si oprim focul. Se servec fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cartofi taranesti cu kaizer
Cartofii curatati, se taie in cuburi mai mari si se pun la fiert in apa cu putina sare. Ii fierbem doar pe jumatate, ... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu cartofi
Se prepara un aluat faramicios. Cu jumatate din aluat se tapeteaza o forma rotunda de copt, se aseaza deasupra un strat... (mai mult)
Citeste -
Piure de cartofi dulci
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand au fiert, se scot din apa, si se paseaza intr-un bol. ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi hasselback
Cartofii se curata si se spala, apoi crestam cartofii in felii mai subtiri. In spatiile deintre felii, punem unt, ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Cartofii si ciupercile se spala si se curata. Cartofii se taie in cuburi, iar ciupercile in felii. Cuburile de cartofi ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi dulci la cuptor
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii. Feliile de cartofi se aseaza intr-o tava cu putin ulei, peste... (mai mult)
Citeste







