Gem de nectarine
Ingrediente:
2 kg nectarine decojite si fara samburi 1 kg zahar sucul de la o lamaie
Mod de preparare:
Nectarinele decojite se pun intr-un castron impreuna cu zahar si suc de la o lamaie. Se lasa la marinat peste noapte, acoperit. A doua zi, se pun in borcane. Acestea se pun intr-o cratita cu apa, pe foc, timp de 30-40 de minute. Apoi, se lasa sa se raceasca si se pastreaza intr-un loc uscat, rece!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tarta cu nectarine
Intr-un castron, se pun ouale, zaharul, crema de branza, laptele si esenta de vanilie. Se amesteca bine pana devine ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu nectarine
Untul se tine inainte la temperatura camerei, pentru a fi usor de utilizat la prepararea prajiturii. Astfel, intr-un bol... (mai mult)
Citeste -
Compot de nectarine
Mai intai se spala bine nectarinele si se taie in jumatati, apoi li se indeparteaza samburii. Separat, intr-o cratita ... (mai mult)
Citeste







