Dulceata de banane
Ingrediente:
6 banane 300 ml suc de portocale 3 linguri zeama de lamaie 7 linguri zahar 1 lingurita sare 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Se curata bananele de coaja si se taie felii. Se pun intr-o cratita impreuna cu zeama de lamaie, sucul de portocale, zaharul si o lingurita de sare. Se pune pe foc, amestecand usor, pana cand se topeste zaharul, timp de 30 de minute. Dulceata obtinuta se depoziteaza in borcane si se lasa la racit.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Banane caramelizate
Se decojesc si se feliaza bananele. Intr-o tigaie, pe foc, se pune untul la topit. Se adauga feliile de banane. Dupa 1 ... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu banane
Intr-un castron, se amesteca laptele impreuna cu zaharul, o lingurita de sare si una de scortisoara. Apoi, se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu banane
Tarta cu branza si banane se prepara foarte usor. Pentru blat trebuie sfaramati biscuitii cu ajutorul unui blender, ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu banane
Se bat ouale cu mixerul. Apoi, se amesteca cu zaharul si esenta de vanilie, se adauga putin ulei si iaurt si se amesteca... (mai mult)
Citeste -
Limonada de banane
Bananele se taie in felii si se pun intr-un blender, peste ele se storc atat portocalele cat si lamaia si se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Shake de banane
Bananele se decojesc si se pun intr-un bol. Peste ele adaugam laptele, mierea si untul de arahide si mixam cu ajutorul ... (mai mult)
Citeste







