Banane caramelizate
Ingrediente:
2 banane 50 g zahar 30 ml coniac 30 g unt
Mod de preparare:
Se decojesc si se feliaza bananele. Intr-o tigaie, pe foc, se pune untul la topit. Se adauga feliile de banane. Dupa 1 minut, se pun zaharul si coniacul pentru flambat. Dupa ce s-au rumenit putin, se scot si se pot servi cu inghetata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Clatite cu banane
Intr-un castron, se amesteca laptele impreuna cu zaharul, o lingurita de sare si una de scortisoara. Apoi, se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Cheesecake cu banane
Tarta cu branza si banane se prepara foarte usor. Pentru blat trebuie sfaramati biscuitii cu ajutorul unui blender, ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu banane
Se bat ouale cu mixerul. Apoi, se amesteca cu zaharul si esenta de vanilie, se adauga putin ulei si iaurt si se amesteca... (mai mult)
Citeste -
Shake de banane
Bananele se decojesc si se pun intr-un bol. Peste ele adaugam laptele, mierea si untul de arahide si mixam cu ajutorul ... (mai mult)
Citeste -
Limonada de banane
Bananele se taie in felii si se pun intr-un blender, peste ele se storc atat portocalele cat si lamaia si se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Inghetata de banane
Se pun intr-un castron bananele decojite si taiate, zeama de la o lamaie, galbenusurile, iaurtul si zaharul. Se bat cu ... (mai mult)
Citeste