Compot de struguri
Ingrediente:
2 kg struguri albi sau negrii 200 g zahar
Mod de preparare:
Broboanele de struguri se slala bine cu apa rece, dupa care se repartizeaza in borcane cam 3 sferturi. Se adauga 2 lingurite de zahar in fiecare borcan dupa care se umplu cu apa rece si se pune capacele. Se pun borcanele intr-o oala mare cu apa la fiert timp de 30 de minute. Borcanele se depoziteaza in camara pentru la iarna.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Marmelada de struguri
Boabele de struguri se pun intr-o cratita incapatoare si se pun la fiert cu un litru de apa. Gutuile se curata de coaja ... (mai mult)
Citeste -
Suc de struguri
Se zdrobeste cu aproximatie 1 kg de struguri, se pun intr-un tifon ca sa se scurga zeama si se masoara cu paharul. Se ... (mai mult)
Citeste -
Tarta cu struguri
Boabele de strugurii se spala bine si se pun intr-un bol, iar celor 6 oua li se separa albusul de galbenus. Pentru ... (mai mult)
Citeste -
Salate de fructe
Para si marul curatate de coaja, se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielita, se scot samburii si se ... (mai mult)
Citeste -
Chec cu struguri
Mai intai se topeste ciocolata intr-o cratita, peste ea se toarna laptele, iar cand se mai raceste putin, se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Dulceata de struguri
Se folosesc stuguri albi copti care se spala bine si se lasa sa se scurga pentru cateva minute. Broboanele de struguri ... (mai mult)
Citeste







