Compot de struguri

Foto - Compot de struguri
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 kg struguri albi sau negrii 200 g zahar

Mod de preparare:

Broboanele de struguri se slala bine cu apa rece, dupa care se repartizeaza in borcane cam 3 sferturi. Se adauga 2 lingurite de zahar in fiecare borcan dupa care se umplu cu apa rece si se pune capacele. Se pun borcanele intr-o oala mare cu apa la fiert timp de 30 de minute. Borcanele se depoziteaza in camara pentru la iarna.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Marmelada de struguri

    Marmelada de struguri

    Boabele de struguri se pun intr-o cratita incapatoare si se pun la fiert cu un litru de apa. Gutuile se curata de coaja ... (mai mult)

    Citeste
  • Suc de struguri

    Suc de struguri

    Se zdrobeste cu aproximatie 1 kg de struguri, se pun intr-un tifon ca sa se scurga zeama si se masoara cu paharul. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Tarta cu struguri

    Tarta cu struguri

    Boabele de strugurii se spala bine si se pun intr-un bol, iar celor 6 oua li se separa albusul de galbenus. Pentru ... (mai mult)

    Citeste
  • Salate de fructe

    Salate de fructe

    Para si marul curatate de coaja, se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielita, se scot samburii si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Chec cu struguri

    Chec cu struguri

    Mai intai se topeste ciocolata intr-o cratita, peste ea se toarna laptele, iar cand se mai raceste putin, se adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Dulceata de struguri

    Dulceata de struguri

    Se folosesc stuguri albi copti care se spala bine si se lasa sa se scurga pentru cateva minute. Broboanele de struguri ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))