Budinca de tapioca
Ingrediente:
120 g de tapioca 500 ml de apa 175 g de zahar 250 ml de lapte de cocos 2 felii de mango 1 papaya 4 felii de ananas sare
Mod de preparare:
Tapioca se lasa in apa calda timp de aproape o ora, apoi se scurge bine. Se pune la fiert 500 ml de apa, se adauga tapioca, zaharul, un varf de sare, laptele de cocos si se fierbe pana cand tapioca devine transparenta. Amestecul rezultat se toarna in cupe, iar deasupra se pune amestecul de fructel taiate in cuburi. Cand se raceste, budinca se da la frigidre timp de 2 ore, apoi putand fi servita.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Prajitura cu budinca
Piscoturile se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu rom dizolvat in 100 ml de apa. Peste ele se intinde jumatate din... (mai mult)
Citeste -
Budinca de post
Mai intai se curata avocado si se pune intr-un blender, pentru a-l transforma intr-o pasta fina. Peste acesta se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paine
Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paste
Pastele se pun la fiert in apa cu o lingurita de sare. Intre timp branza se paseaza cu o furculita si se amesteca ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu mere si biscuiti
Merele se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita, la calit, impreuna cu zaharul si apa. Cand sucul merelor se lasa pe... (mai mult)
Citeste







