Budinca cu branza de vaci
Ingrediente:
150 g branza dulce de vaci 4 oua 8 linguri de zahar 1/2 l smantana nuci
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, se pune 2 linguri de apa impreuna cu zaharul si se amesteca pana se caramelizeaza. Se bat ouale bine, apoi se toarna smantana si branza dulce peste ele. Amestecati bine si bagati la cuptor, timp de 40 de minute, la o temperatura de 180 de grade. Cand este gata, se decoreaza cu nuci si se toarna zaharul caramelizat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cartofi umpluti cu branza
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Patrunjelul se toaca marunt. Branza de vaci se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu fanta
Pentru inceput, se bat ouale, se adauga 5 lingurite de zahar si se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza. Apoi, se ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paste
Pastele se pun la fiert in apa cu o lingurita de sare. Intre timp branza se paseaza cu o furculita si se amesteca ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu budinca
Piscoturile se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu rom dizolvat in 100 ml de apa. Peste ele se intinde jumatate din... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paine
Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)
Citeste







