Mini pizza

Foto - Mini pizza
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1/2 piept de pui pasta de tomate 1 ardei rosu masline cascaval 1 ou 5 linguri ulei 1 lingurita drojdie 500 g faina 200 ml lapte 1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Intr-un castron, se pune faina impreuna cu drojdia, laptele, 5 linguri de ulei si o lingurita de zahar. Se framanta bine aluatul si se lasa la odihnit timp de 30-50 de minute. Intre timp, se feliaza pieptul de pui si se pune la prajit. Apoi, se pune la fiert un ou timp de 10-13 minute, pana se intareste galbenusul. Se taie ardeiul cubulete, iar cascavalul se da prin razatoare. Apoi, se intinde aluatul, se unge cu paste de tomate pe toata suprafata, se presara cascaval, bucati de carne, masline, oul taiat marunt si se ruleaza aluatul. Se taie felii cu un cutit trecut prin faina si se aseaza bucatile intr-o tava care se baga la cuptor pana cand se rumenesc bucatile de pizza.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pizza cu ton

    Pizza cu ton

    Se taie ceapa in fasii foarte subtiri. Se pune pe blatul de pizza un strat de sos de rosii, branza taiata in felii. ... (mai mult)

    Citeste
  • Pizza Mexicana

    Pizza Mexicana

    Aluatul se imparte in 10 portii. Mozzarella se rade. Sunca se taie fasii. Ciupercile se scurg, se trec prin jet de apa ... (mai mult)

    Citeste
  • Pizza taraneasca

    Pizza taraneasca

    Aluatul se imparte in 10 portii. Mozzarella se rade. Sunca, baconul si pieptul de pui se taie fasii sau cubulete. ... (mai mult)

    Citeste
  • Pizza Diavola

    Pizza Diavola

    Aluatul ( vezi reteta Aluat Pizza ) se imparte in 10 portii. Mozzarella se rade. Sunca se taie fasii. Salamul se curata ... (mai mult)

    Citeste
  • Pizza vegetariana

    Pizza vegetariana

    Aluatul se imparte in 10 portii. Sosul alb se prepara folosind apa in loc de lapte si margarina in loc de unt. ... (mai mult)

    Citeste
  • Pizza turceasca

    Pizza turceasca

    Aluatul se imparte in 10 portii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se oparesc. Rosiile se oparesc, se decojesc si... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))