Stufat de pui
Ingrediente:
2 pulpe de pui 30 ml bulion lamaie 5 fire ceapa verde 3 fire usturoi verde 30 g faina sare piper
Mod de preparare:
Pulpele de pui se curata si se spala bine, apoi se scurg de apa. Apoi le asezam intr-o tava si le gatim in cuptor, pana devin rumene. Separat, punem ceapa verde si usturoiul tocate intr-o tigaie cu putin ulei si calim. Cand s-au rumenit pulpele de pui, adaugam si verdeata calita in ulei, se toarna un pahar de apa si se lasa in continuare la cuptor, pana cand scade apa. Bulionul il adaugam cand e aproape gata, amestecat impreuna cu faina. Condimentam cu piper si sare si oprim focul. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Stufat de miel
Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml ... (mai mult)
Citeste







