Foto - Paella
Complexitate: usor Timp de preparare: 75 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

600 g de orez 500 g piept de pui 250 ml ulei de masline 2 anghinare 2 ardei rosu 2 rosii 1 jumatate de lamie usturoi patrunjel  rozmarin cimbru sare piper

Mod de preparare:

Carnea de pui de rumeneste intr-o cratita mai inalta cu putin ulei. Cand pieptul de pui a inceput sa se faca, se va turna peste el cam un litru de apa. Intr-o tigaie se vor cali anginarele, ardeii, rosiile si usturoiul. Peste legume se va pune si orezul, care a fost splat in mai multe ape in prealabil, se amesteca impreuna cu legumele si se lasa la fiert. Cand aproape s-a fiert carnea, peste ea se va pune si amestecul de legume si orez, se mai adauga un pahar de apa si se lasa la inabusit inca 20 de minute. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, rozmarin si patrunjel, iar dupa inca 10 minute, este gata.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Paella cu fructe de mare

    Paella cu fructe de mare

    Pentru inceput, decorticam crevetii, apoi curatam middile si scoicile. Intr-o tigaie vom pune la incins ulei de masline,... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))