Suc de rosii
Ingrediente:
2 rosii mari 1 lingura ulei de masline telina sare patrunjel
Mod de preparare:
Se curata rosiile de coaja si se pun intr-un castron impreuna cu doua fire de patrunjel, o bucata mica de telina, ulei de masline si sare, dupa gust. Se mixeaza bine pana devine omogen. Daca sucul este prea gros, puteti adauga putina apa, sa-l diluati.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de rosii
Rosiile se taie felii, mararul verde se toaca marunt. Feliile de rosii se aseaza in salatiera. La servire se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu icre rosii
Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute
Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)
Citeste -
Pui shanghai
Intr-o cratita, se pun pulpele de pui taiate cubulete impreuna cu 2 linguri boia de ardei, 5 rosii cherry, un varf de ... (mai mult)
Citeste -
Salata bulgareasca
Se taie ardeii fasii lungi si se prajesc intr-o tigaie cu untdelemn pana se inmoaie bine. Se adauga ouale batute, ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu ton
Se prepara umplutura pentru rosii, amestecand toate ingredientele, se adauga sare, piper si putina zeama de lamaie si se... (mai mult)
Citeste







