Articole

Top 5 restaurante ciudate

Foto - Top 5 restaurante ciudate
Publicat vineri, 8 martie 2013, 08:51
Top 5 restaurante ciudate 5.00 5 1 vot / pareri

Sa iesiti in oras pentru a servi micul dejun, pranzul sau cina poate fi placut, dar sa faceti acest lucru in alta tara este mult mai atractiv! Mai ales, atunci cand restaurantul iese in evidenta nu numai prin meniul sau, ci si prin arhitectura si ideile sale inovatoare. Tineti cont de acest lucru, deoarece nu se stie niciodata in apropierea carui restaurant deosebit va aflati!

Primul restaurant din acest top nu are pereti, ferestre, toalete, dar are, cu siguranta, un punct de vedere extraordinar! Cum ar fi sa mancati la o inaltime de nu mai putin de 50 metri? Acest lucru este posibil in 40 de tari din intreaga lume, datorita ideii nascute in Belgia! Se numeste Dinner in the Sky, este o masa suspendata in aer de o macara, are 22 de scaune si muzicieni care incalzesc atmosfera seara, in aer.

Ithaa este perla din adancuri! Un submarin restaurant, care cuprinde o cupola de sticla de 180 de grade. La 16 metri sub ocean, in Maldive, viata marina este cel mai bun puct de vedere!

La Dans le Noir Barcelona, veti manca si testa simturile in acelasi timp! Aici puteti savura mancarea in intuneric! Un coridor fara nici o lumina permite trecerea la sala de mese. Chelnerii sunt calauze oarbe, iar mancarea trebuie sa fie descoperita numai cu ajutorul mirosului si gustului. Nu este permisa nici o miscare in sala de mese fara ajutorul personalului restaurantului. Daca doriti sa mergeti la baie, chelerii va conduc pana la iesirea din sala de mese, apoi veti fi ghidati de o lumina! Sala de mese are toate masurile de securitate necesare pentru a permite o iluminare corespunzatoare si evacuarea rapida a persoanelor in caz de urgenta!

Inchisoarea a fost sursa de inspiratie pentru a crea restaurantul The Jail! Acesta este situat in Taipei, iar barurile sunt cel mai bun decor! Invitatii mananca in celule, iar la intrare, chelnerii imbracati in prizonieri, iau amprentele pentru a da invitatilor un numar! Unii pot fi batuti daca se poarta urat!

La Paris, Ponze nu este excentric prin design, dar prin meniu da! Bucatarul creaza toate mancarurile si bauturile cu mere. Desi restaurantul nu este verde sau rosu, ci de culoare alba!

Cu siguranta, daca aveti ocazia sa mergeti la unul dintre aceste restaurante veti avea parte de o experienta extraordinara si de neuitat!

Parerile utilizatorilor

Articole asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))