Negrese

Foto - Negrese
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

120g unt 40g cacao 200g zahar tos 50g faina 2 oua mari 50g nuca 1 lingurita de vanilie sare

Mod de preparare:

Se pune untul intr-o cratita, la foc mic; se lasa sa se topeasca incet, apoi se ia de pe foc. Se cerne cacaoa in untul topit, se adauga putina sare si zaharul tos si se amesteca. Se sparg ouale, se pun in mixtura de cacao si se bat pana se obtine un amestec omogen. Se cerne faina in cratita, se incorporeaza, se adauga extractul de vanilie si nucile, apoi se amesteca. Se toarna mixtura de negresa in tava de copt. Se da la cuptor 20 minute, pana incepe sa se intareasca putin, dar va ramane frageda si moale (se va mai intari cand se raceste). Cat e calda, se intoarce pe un fund mare de lemn si se taie patrate.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Nu sunt retete asemanatoare!

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))