Creveti in sos de vin
Ingrediente:
1 kg de creveti 1 pahar de vin alb 1/2 ceasca maioneza 1/2 cana de apa ceapa verde tocata 1 strop ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si crevetii, spalati si curatati, si se lasa timp de 2 minute. Apoi, adaugati vinul alb impreuna cu apa si lasati sa fiarba inca 2 minute pana cand crevetii capata o culoare roz. Se amesteca si apoi se iau de pe foc! Se servesc imediat impreuna cu ceapa verde si patrunjelul presarat! Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de creveti
Crevetii se spala si se pun pe gratar sau in ulei la prajit timp de 15 minute. Cand sunt gata se curata de coaja si se ... (mai mult)
Citeste -
Creveti la tigaie
Crevetii se curata si se spala, apoi se scurg bine de apa si se condimenteaza cu piper si sare. Untul se topeste intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu creveti
Intr-un castron se bat ouale. Apoi, se adauga ceapa tocata, patrunjelul si crevetii taiati pe jumatate sau in bucati mai... (mai mult)
Citeste -
Frigarui de creveti
Intr-un bol se toarna uleiul de masline, se stoarce sucul de lamaie, se adauga usturoiul pisat, cam 3 catei, piper si ... (mai mult)
Citeste -
Creveti prajiti
Crevetii se curata, se spala si se pun in zeama de lamaie si putin ulei timp de 10 minute. Intre timp, punem intr-un bol... (mai mult)
Citeste -
Salata de creveti cu ananas
Crevetii decorticati se pun intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline si se calesc timp de 3 minute. Peste ei se ... (mai mult)
Citeste







