Supa de ceapa

Foto - Supa de ceapa
Complexitate: mediu Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 3 voturi / pareri

Ingrediente:

3.5l supa de oase 900g ceapa 1 paine alba 100ml ulei 250g cascaval sare

Mod de preparare:

Ceapa se taie in felii subtiri. Painea alba se taie in bucati mici, care se stropesc cu 25ml de ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se rade fin. Ceapa se inabusa in restul de ulei cu 100ml de supa de oase, se incorporeaza apoi in supa, se adauga sarea si se mai fierb circa 10 minute. Se toarna apoi in boluri, se aseaza crutoanele, se presara deasupra cascaval ras si se gratineaza la cuptor circa 10 minute. Se serveste fierbinte.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Supa de naut

    Supa de naut

    Boabele de naut se lasa la inmuiat peste noapte. Cand e gata de a fi pregatit, acesta se fierbe timp de doua ore in 2 ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de praz

    Supa crema de praz

    Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa cu varza

    Supa cu varza

    Ceapa se toaca marunt si se opareste. Fideaua se fierbe in apa cu sare si putin ulei, apoi se trece printr-un jet de apa... (mai mult)

    Citeste
  • Supa de conopida

    Supa de conopida

    Intr-o cratita, se fierbe conopida, morcovul impreuna cu supa de legume sau apa. Intre timp, se pune la prajit prazul si... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de broccoli

    Supa crema de broccoli

    Se topeste untul si se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, morocvul taiat rondele si se tin pana cand ceapa devine ... (mai mult)

    Citeste
  • Orez cu curry

    Orez cu curry

    Se pregateste supa de legume. Apoi, se spala orezul si se scurge bine de apa. Se lasa la macerat timp de o ora. Se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))