Supa crema de usturoi

cumparamisim.ro
Foto - Supa crema de usturoi
Complexitate: usor Timp de preparare: 50 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

5 capatani de usturoi 3 cartofi 1 telina 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac sare piper

Mod de preparare:

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se lasa de-o parte. Intr-o oala se toarna apa si se pune la fiert. In ea se vor fierbe legumele, impreuna cu putina sare. Cand acestea incep sa se inmoaie, se adauga si usturoiul si se fierbe totul, pentru inca 10 minute. Se vor transfera legumele intr-o alta oala, cu ajutorul unei strecuratori, apoi se vor pasa cu ajutorul unui blender. Peste piureul rezultat, se toarna din zeama in care au fiert legumele, se presara piper si se amesteca bine. La final, pentru a da o consistenta cremoasa, se adauga o lingura de smantana si supa este gata. Se serveste insotita de crutoane.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Supa crema de broccoli

    Supa crema de broccoli

    Se topeste untul si se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, morocvul taiat rondele si se tin pana cand ceapa devine ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de praz

    Supa crema de praz

    Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de dovleac

    Supa crema de dovleac

    Aceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de telina

    Supa crema de telina

    Se iau morcovii si telina si se spala, se curata si se taie in bucati mai mari. Se pun apoi intr-o oala si se lasa la ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de cartofi

    Supa crema de cartofi

    Cartofii se curata, se taie in cuburi mici si se fierb in supa de oase sau de zarzavat, pana se zdrobesc, apoi se trec ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de sparanghel

    Supa crema de sparanghel

    Sparanghelul se curata si se pune la fiert separat de varfuri (acestea se taie cam de 2 cm grosime). In alta cratita se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))