Supe

Supa de usturoi cehia

Supa de usturoi cehia

Publicata marti, 2 aprilie 2013, 09:11
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Se taie painea in felii foarte subtiri. Intr-o tigaie se adauga putin ulei si 500 ml de apa impreuna cu usturoiul tocat marunt si se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi, se adauga painea, boia de ... (mai mult)

Citeste
Supa de creveti

Supa de creveti

Publicata joi, 21 martie 2013, 18:31
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Curatati si spalati crevetii foarte bine! Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si se gatesc aproximativ 2 minute. Dupa, se adauga crevetii si se mai lasa la gatit ... (mai mult)

Citeste
Supa de stridii

Supa de stridii

Publicata duminica, 17 martie 2013, 15:05
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Mediu

Spalati stridiile. Intr-o tigaie se pune putina apa, la foc mediu. Adaugati stridiile si lasati-le pana cand incep sa se deschida. Apoi, luati-le de pe foc, lasati-le sa se raceasca putin si ... (mai mult)

Citeste
Supa de scoici

Supa de scoici

Publicata duminica, 17 martie 2013, 14:53
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se spala si se deschid scocile, se pun intr-o oala cu apa, se aduaga o frunza de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se taie ceapa in fasii si usturoiul in feliute. Se toaca rosiile si se pun ... (mai mult)

Citeste
Supa de rosii cu ciuperci

Supa de rosii cu ciuperci

Publicata sambata, 16 martie 2013, 13:17
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se spala rosiile si se pun la fiert in 0,5 l apa. Dupa ce s-au fiert, se strecoara prin sita. Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad prin razatoarea de zarzavat si se fierb intr-un litru de apa pana ce... (mai mult)

Citeste
Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Publicata joi, 7 martie 2013, 16:17
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Dovleceii se spala si se curata, se indeparteaza semintele si se taie cuburi. Ceapa se toaca marunt. Se separa galbenusurile de albusuri. Painea alba se taie in cuburi mici, care se rumenesc la ... (mai mult)

Citeste
Supa de taitei

Supa de taitei

Publicata joi, 7 martie 2013, 15:43
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Cartofii se taie cuburi, morcovii rondele, iar ceapa se toaca marunt si se opareste. Patrunjelul verde se toaca marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50ml de apa. Cartofii se fierb circa 15 minute. ... (mai mult)

Citeste
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

Publicata joi, 7 martie 2013, 14:57
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se topeste untul si se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, morocvul taiat rondele si se tin pana cand ceapa devine moale. Dupa se adauga faina si cartoful taiat cubulete impreuna cu laptele si ... (mai mult)

Citeste
Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 17:56
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Morcovii se curata, se spala si se taie cuburi, iar ceapa se toaca marunt si se opareste, indepartand apa. Painea alba se taie in cuburi mici, care se stropesc cu 25g de unt si se rumenesc la cuptor. ... (mai mult)

Citeste
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 17:47
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Ceapa se taie felii si se opareste. Laptele se fierbe si se raceste. Se separa albusurile de galbenusuri. Painea se taie in ... (mai mult)

Citeste
Supa de oua

Supa de oua

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 17:21
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Morcovii, pastarnacul ceapa si patrunjul verde se spala si se se toaca marunt. Faina se dizolva in apa rece, se inabusa in ulei, dupa care se adauga boiaua de ardei si se toarna in supa de legume. Se ... (mai mult)

Citeste
Supa de gaina cu taitei

Supa de gaina cu taitei

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 16:38
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se toaca marunt. Carnea se fierbe in circa 4 litri de apa cu ... (mai mult)

Citeste
Supa de gaina

Supa de gaina

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 16:29
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala si se opareste. ... (mai mult)

Citeste
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 16:03
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. Se speara albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se spala si se toaca ... (mai mult)

Citeste
Supa de usturoi

Supa de usturoi

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 15:34
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se curata usturoiul, iar cimbrul se toaca marunt. Branza se rade. Intr-un vas cu 3.5 L de apa se fierb timp de 20 de minute usturoiul, cuisoarele si cimbrul cu sare si piper, apoi se strecoara supa ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))