Supe
Supa de usturoi cehia
Publicata marti, 2 aprilie 2013, 09:11Se taie painea in felii foarte subtiri. Intr-o tigaie se adauga putin ulei si 500 ml de apa impreuna cu usturoiul tocat marunt si se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi, se adauga painea, boia de ... (mai mult)
CitesteSupa de creveti
Publicata joi, 21 martie 2013, 18:31Curatati si spalati crevetii foarte bine! Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si se gatesc aproximativ 2 minute. Dupa, se adauga crevetii si se mai lasa la gatit ... (mai mult)
CitesteSupa de stridii
Publicata duminica, 17 martie 2013, 15:05Spalati stridiile. Intr-o tigaie se pune putina apa, la foc mediu. Adaugati stridiile si lasati-le pana cand incep sa se deschida. Apoi, luati-le de pe foc, lasati-le sa se raceasca putin si ... (mai mult)
CitesteSupa de scoici
Publicata duminica, 17 martie 2013, 14:53Se spala si se deschid scocile, se pun intr-o oala cu apa, se aduaga o frunza de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se taie ceapa in fasii si usturoiul in feliute. Se toaca rosiile si se pun ... (mai mult)
CitesteSupa de rosii cu ciuperci
Publicata sambata, 16 martie 2013, 13:17Se spala rosiile si se pun la fiert in 0,5 l apa. Dupa ce s-au fiert, se strecoara prin sita. Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad prin razatoarea de zarzavat si se fierb intr-un litru de apa pana ce... (mai mult)
CitesteSupa crema de dovlecei
Publicata joi, 7 martie 2013, 16:17Dovleceii se spala si se curata, se indeparteaza semintele si se taie cuburi. Ceapa se toaca marunt. Se separa galbenusurile de albusuri. Painea alba se taie in cuburi mici, care se rumenesc la ... (mai mult)
CitesteSupa de taitei
Publicata joi, 7 martie 2013, 15:43Cartofii se taie cuburi, morcovii rondele, iar ceapa se toaca marunt si se opareste. Patrunjelul verde se toaca marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50ml de apa. Cartofii se fierb circa 15 minute. ... (mai mult)
CitesteSupa crema de broccoli
Publicata joi, 7 martie 2013, 14:57Se topeste untul si se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, morocvul taiat rondele si se tin pana cand ceapa devine moale. Dupa se adauga faina si cartoful taiat cubulete impreuna cu laptele si ... (mai mult)
CitesteSupa crema de morcovi
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 17:56Morcovii se curata, se spala si se taie cuburi, iar ceapa se toaca marunt si se opareste, indepartand apa. Painea alba se taie in cuburi mici, care se stropesc cu 25g de unt si se rumenesc la cuptor. ... (mai mult)
CitesteSupa crema de mazare
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 17:47Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Ceapa se taie felii si se opareste. Laptele se fierbe si se raceste. Se separa albusurile de galbenusuri. Painea se taie in ... (mai mult)
CitesteSupa de oua
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 17:21Morcovii, pastarnacul ceapa si patrunjul verde se spala si se se toaca marunt. Faina se dizolva in apa rece, se inabusa in ulei, dupa care se adauga boiaua de ardei si se toarna in supa de legume. Se ... (mai mult)
CitesteSupa de gaina cu taitei
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 16:38Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se toaca marunt. Carnea se fierbe in circa 4 litri de apa cu ... (mai mult)
CitesteSupa de gaina
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 16:29Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala si se opareste. ... (mai mult)
CitesteSupa de pui cu galuste
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 16:03Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. Se speara albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se spala si se toaca ... (mai mult)
CitesteSupa de usturoi
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 15:34Se curata usturoiul, iar cimbrul se toaca marunt. Branza se rade. Intr-un vas cu 3.5 L de apa se fierb timp de 20 de minute usturoiul, cuisoarele si cimbrul cu sare si piper, apoi se strecoara supa ... (mai mult)
Citeste




















