Retete Noi

Coltunasi cu cartofi

Coltunasi cu cartofi

Publicata joi, 5 februarie 2015, 10:22
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se spala cartofii si se pun la fiert, in coaja, in apa cu putina sare. Cand au fiert suficient, se scot din apa, se decojesc si se paseaza ca pentru piure. Ceapa se toaca fin si se pune... (mai mult)

Citeste
Frittata cu pui

Frittata cu pui

Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:49
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se taie in cubulete si se rumeneste in putin ulei de masline, apoi se scot bucatile de carne si se pun intr-o tava termorezistenta. Ceapa se toaca fin si se caleste si ea, in tigaia in ... (mai mult)

Citeste
Frittata cu somon afumat

Frittata cu somon afumat

Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:39
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se mixeaza bine ouale, impreuna cu smantana. Se toaca mararul fin, iar somonul in cubulete mici si se dauga peste oua, apoi se presara piper si sare si se amesteca in continuare. Intr-o ... (mai mult)

Citeste
Tarta cu spanac si somon

Tarta cu spanac si somon

Publicata miercuri, 4 februarie 2015, 10:14
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Blatul se prepara amestecand toate ingredientele, iar cand incep sa se lege, se framanta cu mainile, pana se obtine un aluat usor sfaramicios. Cand e gata, se acopera cu o folie de plastic si se da la... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu crema caramel

Prajitura cu crema caramel

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:39
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pregateste mai intai blatul, pentru care se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare. Peste ele se cerne faina, se adauga miezul de nuca si praful de copt. Se incorporeaza ... (mai mult)

Citeste
Rulada cu crema de ciocolata

Rulada cu crema de ciocolata

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:22
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pentru blat, mai intai se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul, uleiul si vanilia. Cand au devenit o crema pufoasa, se adauga cacao, faina si praful de copt ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu iaurt si dulceata

Prajitura cu iaurt si dulceata

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:20
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se toarna iaurtul intr-un bol mai mare, peste el se adauga zaharul si se mixeaza bine, pana ce capata consistenta unei creme. In crema de iaurt se adauga gelatina dizolvata in 15 ml de apa calda. Se ... (mai mult)

Citeste
Prajitura cu iaurt

Prajitura cu iaurt

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:17
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se separa cele 8 galbenusuri, de albusurile lor. Intr-un bol se amesteca iaurtul impreuna cu vanilia, zaharul si galbenusurile, pana cand capata aspectul unei creme. Separat, se bat spuma albusurile, ... (mai mult)

Citeste
Cornulete cu gem si nuca

Cornulete cu gem si nuca

Publicata marti, 3 februarie 2015, 10:15
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Aluatul se pregateste amestecand faina impreuna cu drojdia, sarea si zaharul. Peste ele se adauga untul moale, smantana, coaja de lamaie si cele 2 oua. Cu ajutorul mainilor se va framanta un aluat ... (mai mult)

Citeste
Paleuri cu cioclata

Paleuri cu cioclata

Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:27
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pregateste crema pentru paleuri, punand la baie de aburi ciocolata, trasnformand-o intr-o crema. Cand se mai raceste se amesteca impreuna cu frisca batuta spuma, se amesteca usor, apoi ... (mai mult)

Citeste
Lava cake

Lava cake

Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:22
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol se pun impreuna zaharul pudra si untul ce a stat la temperatura camerei si se mixeaza pana cand rezulta o crema fina. Se adauga si cele 5 oua deja batute spuma, iar cand si acestea se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de sfecla rosie cu bors

Ciorba de sfecla rosie cu bors

Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:07
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Morcovul, sfecla si crtofii se curata si se taie in cubulete mici. Ardeiul si ceapa se toaca fin si se calesc impreuna intr-o cratita in care s-a incins o lingura de ulei. Cand s-au gatit, acestea se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de peste cu bors

Ciorba de peste cu bors

Publicata luni, 2 februarie 2015, 10:01
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Pentru inceput se curata si se spala bine pestele, apoi se portioneaza ca pentru ciorba. Legumele toate se spala si se toaca fin, apoi se pun intr-o tigaie, in care s-a incins putin ulei si se calesc ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de curcan cu bors

Ciorba de curcan cu bors

Publicata luni, 2 februarie 2015, 09:49
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala bine, apoi se toaca marunt, in afara de cartofi, rosii si telina, ce vor fi taiate in cubulete. Carnea se portioneaza si se pune intr-o oala cu apa, lasand la fiert,cu un praf de ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de cartofi cu zeama de varza

Ciorba de cartofi cu zeama de varza

Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:49
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Cartofii se curata si se taie in jumatati, ceapa se toaca marunt, iar cartofii si telina se taie in cubulete mici. Intr-o oala se toarna cam 3 litri de apa si se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))