Papricas de pui

Foto - Papricas de pui
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

400 g piept de pui 250 g ciuperci 1 ceapa 2 linguri faina 1 lingura unt 3 linguri ulei 150 g smantana 1 lamaie marar sare piper

Mod de preparare:

Se curata ceapa si ciupercile. Apoi, se spala patrunjelul si se taie marunt. Ciupercile si ceapa se taie in functie de preferinte, apoi se spala pieptul de pui si se feliaza. Feliile obtinute se condimenteaza, se dau prin faina si se prajesc in unt cu ulei. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se lasa deoparte, iar in locul acestora se pun ciupercile impreuna cu ceapa si 200 ml de apa. Dupa 5 minute, se adauga smantana, sare piper si 3 linguri de zeama de lamaie. La final, se adauga si carnea, se presara cu marar si se poate servi.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Papricas de cartofi

    Papricas de cartofi

    Pentru inceput, se pune putin ulei intr-o cratita si se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete si... (mai mult)

    Citeste
  • Papricas de pui cu galuste

    Papricas de pui cu galuste

    Pulpele de pui se taie in bucati mai mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul, in care se... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))