Papricas de pui
Ingrediente:
400 g piept de pui 250 g ciuperci 1 ceapa 2 linguri faina 1 lingura unt 3 linguri ulei 150 g smantana 1 lamaie marar sare piper
Mod de preparare:
Se curata ceapa si ciupercile. Apoi, se spala patrunjelul si se taie marunt. Ciupercile si ceapa se taie in functie de preferinte, apoi se spala pieptul de pui si se feliaza. Feliile obtinute se condimenteaza, se dau prin faina si se prajesc in unt cu ulei. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se lasa deoparte, iar in locul acestora se pun ciupercile impreuna cu ceapa si 200 ml de apa. Dupa 5 minute, se adauga smantana, sare piper si 3 linguri de zeama de lamaie. La final, se adauga si carnea, se presara cu marar si se poate servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Papricas de cartofi
Pentru inceput, se pune putin ulei intr-o cratita si se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete si... (mai mult)
Citeste -
Papricas de pui cu galuste
Pulpele de pui se taie in bucati mai mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul, in care se... (mai mult)
Citeste