Garnituri

Piure de dovlecei

Piure de dovlecei

Publicata duminica, 11 august 2013, 16:00
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se spala si se curata dovleceii. Se taie cubulete si se pun la fiert pentru 15 minute. Dupa ce s-au inmuiat, se lasa la racit si se paseaza cu blenderul. Se adauga 4 linguri de apa si 4 de iaurt. Se ... (mai mult)

Citeste
Chipsuri de casa

Chipsuri de casa

Publicata marti, 6 august 2013, 10:33
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se spala si se curata cartofii. Se taie rondele, foarte subtiri si se pun intr-un castron cu 3 linguri de ulei. Apoi, se unge o hartie de copt cu putin ulei care se aseaza intr-o tava. Se pune la ... (mai mult)

Citeste
Orez cu legume

Orez cu legume

Publicata miercuri, 31 iulie 2013, 09:53
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Se spala dovleceii si se toaca marunt. Apoi, se taie ardeii fasii si se amesteca cu usturoiul zdrobit si putin patrunjel. Intr-o tigaie, se adauga putin ulei si se pun legumele sa se rumenasca. Se ... (mai mult)

Citeste
Legume trase la tigaie

Legume trase la tigaie

Publicata duminica, 21 iulie 2013, 08:16
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Se feliaza ciupercile si rosiile si se inmoaie in lapte. Se toaca cepele, iar ardeii si morcovii se taie fasii. Intr-o tigaie, se pun toate legumele impreuna cu untul, otet, zeama de lamaie si branza ... (mai mult)

Citeste
Cartofi cu rozmarin

Cartofi cu rozmarin

Publicata sambata, 20 iulie 2013, 10:18
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Se curata cartofii si se taie in bucati. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Dupa 20 de minute se scurg de apa si se amesteca cu ulei de masline, rozmarin si usturoiul pisat sau tocat marunt. Apoi, ... (mai mult)

Citeste
Orez cu curry

Orez cu curry

Publicata joi, 11 aprilie 2013, 10:11
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Se pregateste supa de legume. Apoi, se spala orezul si se scurge bine de apa. Se lasa la macerat timp de o ora. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se pune ceapa, tocata marunt, la rumenit impreuna... (mai mult)

Citeste
Piure de telina

Piure de telina

Publicata joi, 11 aprilie 2013, 09:30
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Intr-o tigaie se pune putin ulei impreuna cu ceapa tocata marunt si cu telina rasa sau tocata foarte marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa, aproximativ 4 minute, se adauga cartofii si morcovii taiati ... (mai mult)

Citeste
Ceapa caramelizata

Ceapa caramelizata

Publicata duminica, 7 aprilie 2013, 10:56
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Se curata ceapa si se taie felii. Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de ulei de masline si se lasa la foc mediu timp de 1 minut. Se adauga ceapa si se amesteca incontinuu! Dupa, se pun 3 linguri de... (mai mult)

Citeste
Piure de mazare

Piure de mazare

Publicata luni, 1 aprilie 2013, 09:21
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Intr-o tigaie, la foc mic, se pune o lingura de unt sau ulei de masline. Se adauga ceapa tocata cat mai fin si se gateste pana se inmoaie. Apoi, se da focul mai tare si se adauga putina apa si ... (mai mult)

Citeste
Piure de urzici

Piure de urzici

Publicata duminica, 31 martie 2013, 10:38
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Intr-o tigaie, puneti putin ulei de masline si usturoiul pisat. Cand se rumeneste, se adauga cartofii curatati si tocati impreuna cu urzicile tocate. Se acopera cu apa si se lasa la gatit timp de 30 ... (mai mult)

Citeste
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Publicata duminica, 24 februarie 2013, 15:32
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Spanacul se spala bine, se fierbe 20 de minute in apa clocotita si apoi se pune la scurs intr-o strecuratoare. Usturoiul se toaca marunt. Untul si usturoiul se pun intr-o cratita si se incalzesc ... (mai mult)

Citeste
Fasole verde sote

Fasole verde sote

Publicata joi, 21 februarie 2013, 14:56
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Fasolea verde proaspata se fierbe in apa cu sare. Cand fasolea este ... (mai mult)

Citeste
Fasole verde cu usturoi

Fasole verde cu usturoi

Publicata joi, 21 februarie 2013, 14:38
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pastaile de fasole se curata, se rup in 2-3 bucati si se fierb in apa clocotita, cu jumatate de lingurita de sare, pana cand se inmoaie. Dupa fierbere, se scurge apa. Ceapa si usturoiul se toaca ... (mai mult)

Citeste
Sote de mazare

Sote de mazare

Publicata vineri, 15 februarie 2013, 12:20
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se inabusa in unt cu 100ml de apa, impreuna cu zahar si sare. Se adauga jumatate din ... (mai mult)

Citeste
Sote de morcovi

Sote de morcovi

Publicata vineri, 15 februarie 2013, 12:06
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se serveste cald. Sote de morcovi se serveste cu ficatei, cu cartofi, cu pastai si... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))