Friptura de pui la tava

Foto - Friptura de pui la tava
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

1.5 kg carne de pui 50ml ulei sare

Mod de preparare:

Carnea se trece prin flacara, se spala si se sareaza, apoi se unge cu ulei.

Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza carnea si se introduce in cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu jiul format. Se serveste cald, cu diferite garnituri.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Friptura de vita la cuptor

    Friptura de vita la cuptor

    Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de pui la cuptor

    Friptura de pui la cuptor

    Carnea de pui se condimenteaza cu piper, busuioc si maghiran, apoi se aseazape rand, intr-o tava unsa cu ulei. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de curcan

    Friptura de curcan

    Curcanul se poate frige si taiata in bucati, pieptul lasandu-se intreg. Bucatile se pun intr-o tava potrivit de mare, ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de porc la cuptor

    Friptura de porc la cuptor

    Se pregateste carnea, curatand-o bine, apoi se spala si se scurge bine de apa, asezand-o apoi pe un tocator. Carnea se ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de vita

    Friptura de vita

    Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se ... (mai mult)

    Citeste
  • Pulpa de berbec la tava cu ciuperci

    Pulpa de berbec la tava cu ciuperci

    Se curata carnea de seu, se scoate de pe os, se spala, se da cu sare, se impaneaza cu slanina si usturoi, se ruleaza si ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))