Lichior de cafea
Ingrediente:
250 g boabe cafea 1 l alcool 500 g zahar 500 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o sticla se bun boabele de cafea si se toarna alcool pana se umple! Timp de 12 zile se va lasa deoparte. Dupa ce au trecut cele 12 zile, faceti un sirop din 500 g zahar si 500 ml apa si turnati peste el, strecurat, alcoolul. Se mai lasa deoparte timp de o zi sau 2 zile, dupa care se poate servi!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Crema de cafea
Boabele de cafea se zdrobesc foarte bine, iar laptele se pune la fiert, intr-o cratita. Cand acesta a fiert, se opreste ... (mai mult)
Citeste -
Salata de capsuni cu frisca
Capsunile se portioneaza in comportiere sau cupe, se adauga zahar farin, se stropesc cu lichior si se mentin la ... (mai mult)
Citeste -
Jeleu de cafea
Gelatina se pune in apa rece si se lasa sa stea 30 de minute. Intre timp cafeaua, impreuna cu vanilia taiata firicele, ... (mai mult)
Citeste -
Spuma de mere cu cafea
Merele se spala si se curata de coaja se de casuta cu seminte, se taie felii subtiri si se fierb cu foarte putina apa, ... (mai mult)
Citeste -
Tiramisu mascarpone
Intr-un bol, se amesteca branza mascaprone impreuna cu zahar si un ou. In alt vas, se bat albusurile pana cand devin ... (mai mult)
Citeste -
Lichior de nuci verzi
Se spala bine nucile si se taie pe jumatate sau felii. Apoi, se introduc intr-un borcan si se toarna alcool. Se adauga ... (mai mult)
Citeste







