Turte pe plita

sensodays.ro
Foto - Turte pe plita
Complexitate: usor Timp de preparare: 90 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg de faina 20g drojdie apa sare

Mod de preparare:

Drojdia se amesteca impreuna ca apa calda, apoi se adauga peste faina. Se framanta bine, pana cand se obtine un aluat ca de paine. Aluatul se pune intr-un bol si se lasa la dospit timp de o ora. Cand a crescut, se iau bucati egale din aluat, se intind pe masa ce a fost unsa cu ulei sau tapetata cu faina. Turtele se vor intinde pana cand vor ramane de grosimea unui deget. Intre timp se incinge plita bine, apoi se vor aseza turtele la copt. Se vor rumeni pe ambele parti, apoi pot fi servite calde, dar pot fi consumate si reci, ca inlocuitor al painii.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Fazan cu varza

    Fazan cu varza

    Se lasa fazanul la rece in penele lui 12 ore, golit de intestine. Apoi, se curata de pene, se parleste, se spala, se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))